Om

Generel information:
Hvis du har brug råd og vejledning i hvilke produkter du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktinformationer.

MB Handel

Gl. Hovedvej 6
5560 Aarup
Tlf: 4051 5883

Email: salg@jet-promotion.dk

Betaling:
Betaling i butikken foregår via bankoverførsel  eller MobilePay .

Levering:
Din bestilling afsendes som udgangspunkt indenfor 48 timer. Alle bestillinger tillægges 49 kroner i forsendelse uanset hvor meget du bestiller. Hvis et produkt er i restordre og derfor ikke kan afsendes indenfor 48 timer, vil du blive orienteret.

Emballering:
Der anvendes mest mulig genbrugsemballage, eller materialer der her bliver brugt en ekstra gang inden bortskaffelse. (Vores lille bitte bidrag til reduceret ressourceforbrug).

Returnering:
Du har 14 dages returret på produkter købt i webshoppen. Produkter der ønskes returneret skal være uåbnede og behandles og returneres på en måde, så de er i salgbar stand når de kommer retur. Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den retur med pakkepost. Så snart en returnering er modtaget og godkendt tilbageføres din betaling på samme måde som vi modtog den. Returportoen betaler du selv.

Reklamation:
Hvis en vare er beskadiget ved modtagelsen, kontakt os venligst indenfor tre arbejdsdage, så vil vi hurtigst muligt sørge for at du får en erstatningsvare. Tag et billede af den beskadigede vare og send det på salg@jet-promotion.dk.